اشتباهات مهم هنگام شستن مرغ

به گزارش وبلاگ معماری، خبرنگاران : یکی از اشتباهات رایجی که می تواند مشکل ساز گردد، همین شستن مرغ های خام قبل از پخت وپز است.

اشتباهات مهم هنگام شستن مرغ

شستن مرغ از مواردی است که برای درست کردن غذا همه ما با آن درگیر هستیم. باید نکات مهمی را هنگام شستن مرغ رعایت کنید.

به گزارش وبلاگ معماری، شاید شما هم خودتان را یک فرد کاملا تمیز و پاکیزه بدانید، و واقعا هم قواعد بهداشتی مختلف را در طول روز رعایت کنید. با این حال، اشتباهات رایجی در زمینه بهداشت غذایی وجود دارند که سلامت غذاها را به خطر می اندازند و می توانند مسائل مختلفی را برای بسیاری از افراد به وجود بیاورند. در ادامه با 5 مورد از این اشتباهات رایج آشنا می شویم:

اگر طعم و بوی غذا مجذوب نماینده به نظر برسد، آغاز به خوردن می کنید

این طرز فکر، یکی از خطرناک ترین رفتارها و بدترین اشتباهات در زمینه بهداشت غذایی است. بسیاری از افراد فکر می نمایند که اگر بوی خوبی از غذا بلند گردد و غذا طعم خوبی به خودش بگیرد، دیگر هیچ پاتوژن خطرناکی در ماده غذایی وجود ندارد و می توانند آغاز به خوردن غذا نمایند. با این حال، متخصصان ایمنی مواد غذایی می گویند که چنین تصوراتی نمی توانند از شاخص های بهداشت غذایی باشند. باکتری های مضر می توانند هنوز روی غذا وجود داشته باشند، حتی اگر هیچ مشکل خاصی در ظاهر غذا به چشم نخورد یا بوی بدی از غذا بلند نگردد.

فقط از یک انبر برای کباب پزی یا کار با باربیکیو استفاده می کنید

افرادی که تا حدود زیادی به اصول بهداشتی موقع کباب کردن مواد غذایی دقت می نمایند، معمولا یک دغدغه واضح دارند: گوشت ها حالت سوخته پیدا ننمایند و برگرها نیز کاملا مغزپخت شوند. با این حال، مشکل مهم دیگری هم وجود دارد که غالبا نادیده گرفته می گردد. اگر فقط از یک انبر برای جابه جایی انواع مواد غذایی خام و بعضا زغال بهره ببرید، شانس انتقال آلودگی را بین مواد غذایی افزایش می دهید و خطر ابتلا به مسمومیت غذایی را بیشتر می کنید.

مواد غذایی خام را از غذاهای آماده جدا نمی کنید

وقتی که گوشت خام با غذاهای آماده مصرف تماس پیدا می نماید، خطر ابتلا به مسمومیت غذایی شدیدا بالا می رود. مراکز فروش غذا با این قاعده آشنایی دارند، اما مردم عادی که خودشان اقدام به تهیه انواع کباب ها می نمایند، این قاعده مهم را نمی دانند یا آن را بی اهمیت تلقی می نمایند. بنابراین، همیشه مواد غذایی خام را از غذاهای آماده مصرف جدا کنید و این قاعده را در مصرف گوشت های کبابی جدی بگیرید.

مرغ های خام را می شویید

حدود 60 درصد از مرغ هایی که به فروش می فرایند، حاوی کامپیلوباکتر هستند. با این حال، باکتری کامپیلوباکتر به واسطه تماس با حرارت زیاد در فرآیند پخت وپز از بین می رود. متاسفانه، یکی از اشتباهات رایجی که می تواند مشکل ساز گردد، همین شستن مرغ های خام قبل از پخت وپز است. دلیلش هم این است که همراه با شستن مرغ خام، کامپیلوباکتر می تواند به قسمت های مختلف آشپزخانه منتقل گردد. برای پیشگیری از انتشار آلودگی پس از شستن مرغ، حتما از تخته، چاقو و دستکش جداگانه برای این کار یاری بگیرید و وسایل مخصوص پاک کردن و شستن مرغ را پس از اتمام کار، به خوبی بشویید.

راه دادن حیوانات خانگی به آشپزخانه

این اتفاق در زندگی افرادی که صاحب حیوان خانگی هستند، غیرعادی نیست، اما متخصصان همیشه تاکید می نمایند که حضور حیوان خانگی در آشپزخانه واقعا خطرناک است و می تواند خطر انتقال پاتوژن ها به مواد غذایی را افزایش بدهد.

منبع: رکنا

به "اشتباهات مهم هنگام شستن مرغ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اشتباهات مهم هنگام شستن مرغ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید